Vuze Downloaden

Vuze

Vuze 4,1 dit is de nieuwe naam van het populaire Azureus Vuze. Misschien komt deze naam u niet eens bekend voor, tijd voor verandering dus! Wellicht wordt dit in de toekomst wel de meeste populaire applicatie en zal het de opvolger van bijvoorbeeld Lime Wire en Bearshare worden.

Enkele jaren geleden was filesharing nog enorm in opkomst en de uitkomst voor het illegaal downloaden van enorm veel bestanden. Helaas is het de laatste jaren in de loop der tijd steeds meer vervuild geraakt, dit omdat het voor de gebruikers zeer eenvoudig is om verkeerde namen aan bestanden mee te geven.

Het gevolg is dat de nieuwsgroepen en torrents enorm in opkomst zijn gekomen. Deze vorm van downloaden is veel betrouwbaarder, sneller een redelijk eenvoudig. Nu moet er bij het downloaden via Bittorrent cliŽnts vooraf via een bepaalde website eerst naar bestanden worden gezocht, daarna kunt u ze pas downloaden. Het is dan dus allemaal een beetje omslachtig, het kan veel efficiŽnter gebeuren. Juist daar is Vuze, de oplossing voor bovenstaande problemen. Vuze werkt veel gebruiksvriendelijker dan al het bovenstaande.

Eigenschappen van Vuze:

* In een soort webinterface kunt u vooraf voorproefjes zien van de bestanden
* Direct zoeken, eventueel preview bekijken en eenvoudig downloaden
* 100% gratis

Wellicht is het ťťn en ander u nog niet helemaal duidelijk, waar het om gaat is dat waarschijnlijk Vuze wel nog veel verder zich gaat ontwikkelen en de nieuwe opkomst is in de downloadwereld!


Vuze direct downloaden!