Utorrent Downloaden

uTorrent

uTorrent, een gratis toepassing dat wordt gebruikt om .torrent bestanden mee te downloaden. Het is stand-alone software, dit houdt in dat er geen andere programmaís op uw systeem aanwezig hoeven te zijn wil het naar wens werken. uTorrent 1.8.1 is een tijdje geleden overgenomen door het bekende BitTorrent dat al een groot aantal gebruikers heeft.

Deze software, dat wordt uitgesproken als Microtorrent, is simpel en eenvoudig in gebruik. Dat is dan ook juist de kracht van het programma. Mede doordat het programma zo klein is neemt het weinig werkgeheugen in gebruik en werkt het zelfs op oude computers zeer goed.

Welke functies biedt Utorrent:
- Het opdelen van bestanden door het meest efficiŽnt te kunnen downloaden
- Meerdere bestanden gelijktijdig downloaden
- Snelheidslimiet instellen (per download en totaal)
- Onderbroken downloads snel hervatten
- Zoekfunctie

Waar zijn de downloads voor Utorrent te vinden?
Er zijn een groot aantal websites die informatie aanbieden over te downloaden software, games, films etcetra. Omdat dit illegaal is hebben wij besloten hier niet verder over in te gaan. Deze verzamelsites kom je na een zoektocht gegarandeerd tegen.

Utorrent is gratis, reclame vrij, spyware vrij en absoluut een geschikt programma voor het downloaden van diverse bestanden!

Wanneer u niet zo bekend en handig bent met het downloaden van Torrents hebben we uiteraard ook een prima alternatief. Filesharing programma's zoals Ares werken veel eenvoudiger. Na installatie kunt u direct naar bijvoorbeeld de gewenste muziek zoeken en met een enkele klik beginnen met downloaden!


uTorrent nu Downloaden