Limewire Pro Downloaden

Limewire Pro

Iedereen die ook maar een beetje actief op het internet is zal Limewire vast wel kennen, maar kent u de variant Limewire Pro ook?

Limewire:
Hier kunnen we lang en kort over zijn, echter komt het er op neer dat dit veruit het meest gebruikte programma is om te downloaden. Waarom is dit programma zo interessant en populair?

- Het kwam op het juiste moment op de markt, na de ondergang van Kazaa is dit de ideale opvolger
- Het is een stabiel programma, loopt niet zo maar vast
- Wereldwijd verkrijgbaar, ook in een groot aantal talen
- Zeer eenvoudig in het gebruik

Maar wat is Limewire Pro dan?
Limewire Pro is door de uitgevers van Limewire op de markt gebracht, niet zomaar maar omdat het voordelen moest bieden ten opzichte van de gewone standaard versie. Dit is dan ook gelukt, het grote voordeel is dat het downloaden van uw bestanden in een aanzienlijk hoger tempo gaat. U haalt hier veel gemakkelijker en meer hogere downloadsnelheden mee dan met de Basic variant. Wanneer u een regelmatige downloader bent zal dit dan ook absoluut zeer interessant voor u zijn. Uiteraard zijn er nog meer voordelen zoals de verbeterde zoekresultaten.

Limewire Pro wordt aangeboden op de officiŽle website voor 22 en 35 Dollar, te voldoen via een Creditcard betaling. Wij hebben een veel goedkopere oplossing voor u die minstens net zo betrouwbaar is, via de onderstaande link kunt u Limewire Pro voor eenmalig Ä 3,90 downloaden en daarna onbeperkt gebruiken.
Download Frostwire, omdat Limewire niet meer bestaat!