Kazaa Lite Downloaden

Kazaa Lite

Wat wij hier aanbieden is het programma ‘Kazaa Lite’, dat gebruikt maakt van het peer 2 peer protocol Fasttrack, Edonkey en Gnutella. We maken in deze tekst duidelijk onderscheid tussen Kazaa en Kazaa lite!

Enkele jaren geleden werd Kazaa op de markt gebracht, gratis software dat de uitkomst betekende voor een groot aantal computer/ internet gebruikers. Dikwijls zijn er 4 miljoen mensen tegelijk online die vele terrabytes aan bestanden met elkaar uitwisselen waaronder:
- Gratis Muziek Downloaden
- Gratis Software Downloaden
- Gratis Films Downloaden
- En meer..!

Nadat het geliefde programma razend populair werd is er in dit programma spyware gaan bevatten en verspreiden. Hier kwamen de gebruikers uiteraard al redelijk snel achter en dat leidde tot ongenoegen van de miljoenen downloaders. Vandaar dat wij hier de Lite versie aanbieden.

Positieve eigenschappen van Kazaa Lite:
- Fouten/ problemen opgelost ten opzichte van de originele Kazaa
- Spyware en reclame vrij
- Niemand kan al je gedeelde bestanden opvragen
- Participation Level automatisch op 1000 (van meer dan 40 bronnen tegelijk tijdig downloaden)
- Groot netwerk gebruikers, ruim aanbod in downloads

Dit filesharing programma is zeer eenvoudig in gebruik, na het downloaden en installeren van deze toepassing kunt u direct beginnen met het gebruiken ervan. Het is eenvoudig in gebruik en zeer functioneel. Helaas is het wel met al dit soort programma’s dat de downloadsnelheid afhankelijk is van wat je upload. Nu is het voor een gebruiker interessant het uploaden uit te zetten, maar wanneer iedereen dit zou doen zou er niks van dit programma over blijven.

Een aantal benamingen voor dit programma:
- Kazaa
- Kazaa Lite
- K-lite
- Kazaa Lite ++

Als laatste willen we je een goed alternatief voor deze software aanprijzen:
* Frostwire, deze software is wereldwijd erg in trek. Hier zijn ook een aantal varianten beschikbaar van. Het voordeel is dat er een uitgebreid aanbod aan muziek, films en software geboden wordt.


In plaats van Kazaa, Frostwire nu Downloaden