Hitman Pro Downloaden

Hitman Pro 3, absoluut het beste anti-spyware programma van Nederlandse bodem.

Tegenwoordig heeft u met alleen antivirus- en een firewall niet voldoende middelen om huis om ongewenste software tegen te gaan. De meeste programma’s zijn niet in staat de spyware op te sporen en te verwijderen, daarom zijn er enkele bedrijven die met een oplossing gekomen zijn. Surfright is een dergelijk bedrijf welke Hitman Pro op de markt heeft gebracht.

Hoe werkt Hitman Pro?

Na het downloaden van dit programma dient u dit programma te installeren. Vervolgens na het opstarten wordt eigenlijk alles automatisch voor u gedaan. Naast dat dit programma zelf haar eigen programmering biedt om spyware te detecteren en te verwijderen zorgt dit programma er voor dat de allerbeste andere programma’s ook worden geďnstalleerd en hun werk doen. Op deze manier wordt alles samen goed gecombineerd en wordt er na het einde van de scan een duidelijk rapport opgemaakt.

Welke programma’s zijn in Hitman inbegrepen?

Er zijn een groot aantal programma’s die samenwerken met Hitman Pro 3, veelal gaat het om freeware maar ook de beste shareware die een goede bijdrage leveren doen hun werk. Op het moment dat u bepaalde software uit wilt sluiten is dit geen enkel probleem! De programma’s:

* NOD32
* CWShredder
* Ad Aware
* Spybot Search & Destroy
* Spy Sweeper
* Spyware Doctor
* Spyware Blaster

Ook wordt er meteen gekeken of er nog beschikbaren veiligheids updates voor uw Windows Operating System aanwezig zijn.

Waarom Hitman Pro gebruiken?

* Gratis/ free
* Geschikt voor alle Windows versies
* Zeer gebruiksvriendelijk
* Nederlandstalig
* Beschermt uw pc beter dan wat dan ook!

Daarnaast raden wij het aan ook een goede virusscanner te gebruiken, dit om uw systeem optimaal tegen ongewenste activiteiten te beschermen. AVG Free is hier een uitstekende keuze!


Hitman Pro direct downloaden!