Software: VistaMizer

VistaMizer

VistaMizer is een programma dat jouw Windows XP-computer om kan toveren in een Windows Vista-computer. Het gehele uiterlijk van je pc zal worden aangepast, zonder dat je een nieuw besturingssysteem hoeft te installeren! Zo kun je zonder veel gedoe genieten van Windows Vista!


Categorie: Windows Utilities  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 15.6 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)

peter
Ik draai nu een tijdje vistamizer, en heb daar nog een sidebar en 3dflip aan toegevoegd, en ik moet zeggen... het is verbluffend. ik heb nog een pc thuis waar vista op staat en het enige verschil dat ik zie is het startmenu.Maar dat zal me een zorg zijn, xp met vistalook is het voor mij helemaal. alle lof voor de maker(s). Greetz

jan heurter
zou u mij het programma toe kunnen sturen krijg het niet gedownload groetjes

Jurjen
De laatste versie is een ramp! !! Het heeft mijn hele computer overhoop gehaald. Ik wist niet hoe snel ik het weer van mijn computer moest gooien. Jammer, het zag er veelbelovend uit!

tweepie
Als de laatste versie van Vista MIzer een ramp was dan vraag ik me af welke versie ik dan wel zou kunnen gebruiken om wel een goede vista mizer te kunnen downloaden en als je hier wel een goed antwoord op heb zou je me dan ook een link kunnen geven naar die juiste download en welk nummer heeft die software dan als ik vragen mag want nu hoor ik alleen maar veel praten over vistamizer 2.1 en zoals ik dus lees is dat dus een versie die niet goed is ?? alvast bedankt.

Yvo
Of je koopt gewoon vista en doet niet moeilijk.. :S