Software: Thunderbird 1.5

Thunderbird 1.5

Thunderbird 1.5 een mooi email programma!

Thunderbird 1.5 is eindelijk een feit. De langverwachte versie van het openbron-mailprogramma biedt een ingebouwde spellingscontrole, maatregelen tegen phishing en ondersteuning voor podcasts.

Sinds de lancering van de uiteindelijke versie heeft Thunderbird zich ontpopt tot een geduchte concurrent voor de mailtoepassingen van Microsoft. Het openbron-programma is duidelijk (nog) niet opgewassen tegen het meer uitgebreide Outlook, maar heeft in vergelijking met Outlook Express en andere mailtoepassingen heel wat meer te bieden.

De intelligente antispammaatregelen en zoekfuncties om snel berichten terug te vinden zijn al een tijdje van de partij, net zoals de ingebouwde RSS-nieuwslezer en instelbare filters. Nuttig is dat u zelf de volgorde van uitvoering kunt bepalen; ook automatische forward- en reply-acties zijn in een filter op te nemen.

De client biedt ondersteuning voor pop3- en imap-servers, en nieuwsgroepen. U kunt alle binnenkomende post naar een algemene map leiden of de mail per account afzonderlijk houden. Standaard laat Thunderbird afbeeldingen in een hmtl-mail niet zien - wat de mailclient veiliger maakt.


Categorie: Email Software  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 4.0 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.