Software: NetDrive 4.1

NetDrive 4.1

NetDrive 4.1 Verkennen en ftp software in 1!

Altijd naar een FTP-programma grijpen om even wat gegevens naar uw webruimte te uploaden kan omslachtig zijn. NetDrive biedt een handig alternatief waarmee u FTP-servers en netwerkfolders gewoon als schijven in Verkenner ziet verschijnen. Het kan ook verbinden met WebDav- en iFolder-mappen.

NetDrive is zeker niet gloednieuw, maar toch blijft het een nuttig instrument. Het configureren verloopt min of meer zoals bij een FTP-programma, en ook de opties zijn gelijkaardig. NetDrive kan dus om met typische functies als beveiligde FTP-accounts, afwijkende serverpoorten en PASV-verbindingen. Daarnaast is er een hele reeks uitgebreide mogelijkheden om verbindingen te maken met netwerkschijven.


Categorie: FTP Software  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 4.7 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)

J.D. de Vries Lentsch
Netdrive is een prettig en goedkoop alternatief voor Webdrive van Novell. Het werkt erg makkelijk. Op mijn laptop heb ik twee drives aangemaakt 1 local, voor als ik thuis met Lan verbonden ben en 1 Interlocal voor als ik elders vertoef met een internetverbinding. Werkt erg makkelijk. Aanrader voor mensen met een networkdrive of zoals ik een usb drive aan de Fritzbox 7140 gehangen.