Software: MediaMonkey

MediaMonkey

Met MediaMonkey 3.02 kunt u makkelijk uw grote muziekverzamelingen beheren.

MediaMonkey is een muziekbeheerder die om verschillende redenen interessant is om orde in uw muziekverzameling te scheppen. Om te beginnen kan het overweg met zes verschillende audioformaten, waaronder mp3, APE, FLAC en beveiligde wma-bestanden.

Met MediaMonkey 3.02 kunt u muziekbestanden naar een ander formaat omzetten bij het synchroniseren met een draagbare muziekspelertje. Dit is zeer handig als u muziekcollectie liedjes bevat in een formaat dat uw speler niet ondersteunt. U kunt in het programma ook muziek omzetten naar het FLAC-formaat, waarbij (in tegenstelling tot bijvoorbeeld mp3) niet aan de audiokwaliteit wordt gezeten.

Met dit gebruiksvriendelijke programma kunt u bestanden beheren in de audioformaten Ogg, wma, MPC, FLAC, APE, wav en mp3.

De applicatie is bijzonder compleet, zeker gezien het feit dat hij geheel gratis is te downloaden. Wie nog meer functionaliteit wil, kan MediaMonkey Gold aanschaffen voor 20 dollar. Als u tijdens de installatie 'Nederlands' kiest, zal de interface van MediaMonkey in die taal verschijnen.


Categorie: Mp3 software  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 6.5 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.