Software: Hitman Pro

Hitman Pro

Hitman Pro van Nederlandse bodem (nl) is een gratis programma. Hitman Pro combineert meerdere anti spyware software, anti virus software en heeft naast het aansturen van externe software ook eigen middelen om spyware te bestrijden.

Werking Hitman Pro Tegenwoordig is alleen anti virus software of een firewall op de computer niet genoeg. De meeste anti virus software is niet in staat spyware op te sporen en te verwijderen. Verschillende bedrijven hebben daarom speciale software ontwikkelt en op de markt gebracht. Deze anti spyware software genaamd Hitman Pro richt zich op de bestrijding van spyware. Echter elk programma heeft zijn eigen kwaliteiten op een apart gebied van de verschillende soorten spyware. Zo is het ene programma gespecialiseerd in spyware verwijderen en het andere programma in de bescherming tegen spyware.

Dit zou betekenen dat u meerdere anti spyware programma's op uw computer moet installeren om uw computer schoon te houden. Hitman Pro biedt hiervoor de oplossing door meerdere externe software te combineren onder één bedieningsoppervlak. Daarnaast heeft Hitman Pro zelf ook middelen tegen spyware.


Categorie: Security  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 3,82 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.