Software: DVDAttache

DVDAttache

DVDAttache 3.9.0 een veelzijdig programma.
Als uw dvd-verzameling u boven het hoofd groeit, is DVDAttache een handig hulpmiddel, waarmee u snel een overzichtelijke database samenstelt. Het is een goed alternatief voor bijvoorbeeld Movie Collector. U hoeft slechts de titel van een dvd in te voeren en DVDAttache haalt automatisch alle informatie bij Amazon op.

Het invoeren van filmtitels is kinderspel met DVDAttache 3.9.0. U opent het zoekvenster (Control+Z) om een film op te zoeken bij Amazon. Het is mogelijk om Amazon-winkel uit een bepaald land te selecteren (zoals amazon.fr of .de), wat handig is bij het invoeren van niet-Engelstalige titels. Soms krijgt u voor dezelfde titel meerdere treffers te zien, bijvoorbeeld omdat er verschillende dvd-versies van dezelfde film verkrijgbaar zijn.

Doorgaans vindt u van elke film uitgebreide informatie terug, inclusief een afbeelding van de hoes. Uw collectie kunt u op verschillende manieren bekijken, variƫrend van een preview van alle dvd-covers tot een verkenner die u volledige informatie over de cast toont. Filtermogelijkheden maken het gemakkelijk om films van bijvoorbeeld dezelfde regisseur of acteur op te sporen. U kunt verder aangeven of u een film heeft uitgeleend.


Categorie: Hobby en vrije tijd  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 5.77 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.