Software: Core Force

Core Force

Core Force 0.95 is een geavanceerde inbraakbeveiliging programma.

Core Force 0.95 is een mooi en overzichtelijk programma. U kunt als beheerder of geïnformeerde gebruiker een pc beveiligen tegen diverse bedreigingen. In feite is het een inbraak detectiesysteem dat een firewall, toegangscontrole, antimalware-mogelijkheden en veel meer combineert. De doeltreffendheid wordt bovendien verhoogd door de continue input van de gebruikers gemeenschap.

Een voordeel voor systeembeheerders is dat u per applicatie of actie veiligheid instellingen kunt vastleggen en deze profielen op andere pc's kunt hergebruiken. U kunt bepalen of internettoegang toegelaten is. Daarnaast kunt aangeven of het programma mag lezen of schrijven op de harde schijf en of het Register aangepast mag worden. Overigens kunt u voor populaire toepassingen kant-en-klare profielen automatisch downloaden.

Maar de mogelijkheden stoppen daar niet. U kunt een applicatie (en de bijhorende processen) in een afgesloten geheugenruimte (een sandbox) uitvoeren. Core Force houdt van elke toepassing ook een log bij, zodat u achteraf kunt onderzoeken wat een programma heeft uitgespookt op een systeem.

Core Force is helaas geen programma voor beginnende gebruikers. Daar is het programma te complex voor. Met de verkeerde instellingen kan de functionaliteit en de werking van uw systeem flink afnemen.


Categorie: Security  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 20,3 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.