Software: BitTornado

BitTornado

Zoals u wellicht weet zijn torrents een populaire manier voor het downloaden van grote bestanden, dit kunnen films, muziek, games en software zijn. Nu zijn er diverse manieren om te downloaden, een goede mogelijkheid is om met BitTornado dit te doen.

BitTornado is een gratis freeware programma welke gebasseerd is op de originele BitTorrent cliënt maar waar extra functies aan toegevoegd zijn:

* Prioriteiten voor downloads aangeven
* Upload- download snelheidsbeperking instellen
* IPv6 ondersteuning
BitTornado maakt gebruik van een centrale locatie welke vervolgens het downloaden voor u regelt, dit wordt ook wel de ‘tracker’ genoemd. Op deze manier wordt er in ‘Seeds’ bijgehouden wie welke bestanden heeft, er wordt namelijk van andere gebruikers gedownload. U hoeft dan ook niet naar gebruikers te zoeken, dit wordt allemaal automatisch via BitTornado geregeld.

De snelheid waarmee je via BitTornado kunt downloaden is behoorlijk hoog, echter wordt dit in veel gevallen op een gegeven moment wat minder. Dit programma is volledig gratis te downloaden en te gebruiken!

Een ander programma voor het downloaden van torrents is Bitlord, deze heeft ook weer zijn unieke eigenschappen.. Voor meer informatie hierover kunt u de pagina raadplegen.


Categorie: Filesharing software  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 4.11 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.