Software: Ai Picture Utility 8.2

Ai Picture Utility 8.2

Ai Picture Utility 8.2 bewerk je foto's

Ai Picture Utility is een gratis programma voor het bekijken, ordenen en bewerken van foto's. De interface is redelijk gebruiksvriendelijk. Het opzoeken van foto's gaat via de vertrouwde Windows Verkenner-structuur; de meeste basale functies wijzen zich vanzelf.

Plaatjes kunnen worden geordend op hun visuele content, datum, grootte of met specifieke sleutelwoorden die u zelf aan de afbeeldingen koppelt.

U kunt diverse filters op uw foto's loslaten om de kwaliteit te verbeteren. Zo is er een tool voor het corrigeren van rode ogen, gamma, flits en contrast. U kunt hiervoor de automatische instellingen gebruiken, of zelf de parameters instellen. U kunt voor series bewerkingen macro's opstellen, zodat het eenvoudig is dezelfde bewerking op meerdere afbeeldingen uit te voeren.

U kunt uiteraard vervolgens de foto's fullscreen bekijken. Ook is het mogelijk een diavoorstelling te maken, desgewenst met overgangseffecten tussen de foto's. Deze voorstellingen kunt u echter alleen bekijken op pc's waarop Ai Picture Utility is geïnstalleerd.


Categorie: Photo Software  Deze software is Freeware  Bestandsgrootte: 1.5 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)
Er zijn nog geen reacties.