Software: AVG Plus Firewall

AVG Plus Firewall

Wilt u uw computer optimaal beschermen? Vast wel, dan bieden wij u een prima product aan! AVG Plus Firewall is namelijk een virusscanner en firewall samen in 1 programma!

Wellicht kent u AVG Free als virusscanner al wel, een goed programma dat nog steeds prima haar dienst bewijst. AVG Plus Firewall is een shareware programma, wat behoorlijk gebruiksvriendelijk is. U hoeft dan ook nauwelijks ervaring met dit soort programma’s te hebben, alles wijst zichzelf.

Wat een groot pluspunt is aan AVG Plus Firewall is de continue bescherming die geboden wordt en de vele updates die uitkomen. Er wordt namelijk intensief gewerkt om steeds bescherming tegen nieuwe en kwaadaardige virussen blijven te bieden. Uiteraard worden eventuele hackers en dergelijke met deze firewall buiten de deur gehouden.


Categorie: Virusscanner  Deze software is Shareware  Bestandsgrootte: 63.8 MB     

Reacties: (Stuur uw eigen reactie in!)

cyberboy
het is goede avg houd beter trojan en virusu tegen hij is beter dan norton antvirus beter dan mcafee.pandavirus de beste antivirus zou je denken dat ze beter zijn DUS NIE dus avgkom beter uit heb zelf met eigen ogen gezien dat de andere nix tegen houdt avg wel dus ni lullen dat je gaat denken avg blehhh enz dus je komt nog wel achter let maar op me woorden je zal achter komen